Josef Ulehla

V roce 1994 jsem se začal profesionálně věnovat určování geopatogenních zón. Při své práci se často setkávám se zákazníky, kteří měli negativní zkušenost s lidmi, kteří jim pod záminkou nějakých projektů nabídli “zaručeně odzkoušené” odrušovače, které se v praxi ukázaly jako neúčinné. Já osobně si myslím, že zóny nejdou odrušit. Až bude někdo schopen zrušit slunce tak, aby nesvítilo, potom taky dokáže vyrušit zóny.
Snažím se dělat tuto profesi trochu jinak. Jsem přesvědčen, že se dá většině lidí pomoci tak, že si přizpůsobí svůj dlouhodobý pobyt dobrým místům.

Geopatogenní zóny trochu jinak

Kdy:      ÚT 26.11.2024

V kolik: od 18:00 do 20:00

Kde:      AVALON UH, Uh.Hradiště

              Na splávku 516 (2.patro)

Cena:    350 Kč do 16.10. 2024
              400 Kč od 17.10. 2024
              500 Kč v den konání

GEOPATOGENNÍ ZÓNY
Lidé i přes velký zájem o své zdraví často ztrácí původní citlivost k harmonii i k přirozenému vytváření zdravého prostoru kolem sebe a pro druhé. Pro kvalitní život je však velmi důležité se problematikou geopatogenních zón zabývat.

Každé místo nás může nějak ovlivňovat, a tím nám způsobovat zdravotní problémy. Proto je dobré se průzkumem takového místa zaobírat. Například před koupí domu, bytu nebo pozemku, zmapovat terén ještě před projektovou dokumentací.

Dále při různých zdravotních problémech. Spodní voda, prameny a mokřiny se projevují negativně na zdraví lidí a zvířat, dají se sledovat na stromech a rostlinách.

KOUPĚ DOMU
Zní to jako klišé, ale pokud člověk dělá velké rozhodnutí, měl by si na to udělat čas a vše si pořádně promyslet.

Myslím, že při koupi domu, bytu či pozemku je nejdůležitější první pocit. Mnohokrát mi lidé řekli, že jejich první pocit při prohlídce sice nebyl dobrý, ale okolnosti jako cena, rodinná situace, práce, dům nebo byt, kde žili, je donutily, aby jej koupili. Po krátké době se většinou stalo to, že dostali lepší nabídku, kterou už ale přijmout nemohli.

Několikrát jsem radil lidem, že když neví, ať se pomodlí nebo si jen řeknou: “Bože, pomoz nám.” I když mnozí nebyli věřící, po nějaké době zjistili, že to funguje. Možná to nebude fungovat vždycky a všude, ale jsem přesvědčen, že to má velký význam pro všechny.